Kalenterimanian ylläpito kasvoi kolmella uudella henkilöllä tammikuun lopulla ja sain kunnian olla yksi heistä. Nyt on minun vuoroni hieman esitellä, kuka olen.

Minä olen Laura, 28 vuotta. Muutimme juuri avomieheni ja kolmen kissamme kanssa ensimmäiseen omaan asuntoomme Siuntioon. Muutos kerrostalosta omakotitaloon on valtava ja en voisi olla enemmän innoissani, sillä saan vihdoin kunnolla järjestellä itselleni harrastetilaa. Työkseni olen kaupan alalla esimiestehtävissä.

Kalenterien ja askartelun lisäksi kiinnostuksen kohteitani ovat lukeminen (olen erityisesti fantasian suurkuluttaja), pelaaminen ja uusimpana innostuksen kohteena Pathfinder. Tykkään myös tuijottaa päivät pitkät YouTubesta lemppareitani, ja kotimme on täynnä peliaiheisia Pop-hahmoja ja figuureja, joita miehen kanssa keräilemme.

Kalenterimaniaan olen liittynyt syksyllä 2019, mutta olin tehnyt bullet journalia eli bujoa jo useita vuosia ennen sitä. Uskalsin jopa käydä muutamassa paikallisessa miitissä heti samana vuonna. 2020 pääsin ensimmäiseen suurmiittiini, josta olin itsestäni erittäin ylpeä, koska en tuntenut kunnolla ennestään ketään muuten kuin ryhmän kasvona.

Tämän vuoden kalenterikokoonpanona toimii ihanainen kuu Nuuna koossa L bujona ja sen rinnalle otin ”laukkukalenteriksi” Hobonichi Weeksin, joka oli minulle ihan uusi tuttavuus. Lisäksi hyllyssä minua odottaa sekä Carpe Diemin Personal koon rengasplanneri että muutama standard koon Traveler’s Notebook, jahka keksin niille juuri sen oikean käyttötarkoituksen.

Vanhoja kalentereita ei ole kauheammin jäänyt talteen, mutta muistan elävästi, kuinka olen jo lukioikäisenä koristellut kalenteriani pienillä yksinkertaisilla piirroksilla ja värikoodaaminen oli vahvasti läsnä. Olin myös erittäin tarkka muistiinpanojeni kanssa ja saatoin kirjoittaa samoja muistiinpanoja moneenkin kertaan, tietenkin uskollisia Stabiloita käyttäen, ennen kuin olin tyytyväinen lopputulokseen.

Pieni täydellisyyden tavoittelu varjosti bujoiluni alkutaivalta kun hain inspiraatiota Pinterestin ja Instagramin toinen toistaan kauniimpien kuvien kautta. Onneksi siitä on pikkuhiljaa päässyt eroon, kun oma tyyli on muotoutunut ja olen saanut otettua rennomman otteen tekemiseen. Enää en stressaa sitä, jos jään koristeluissa jälkeen tai jos joku aukeama ei onnistunut ihan niin kuin sen ajattelin. Oli tärkeä oppia, että tässä harrastuksessa ei ole tärkeintä se, että kaikki näyttää täydelliseltä, vaan se, että oikeasti itse nauttii siitä mitä tekee ja muistaa sen, että kalenteri on itselläni ainakin ensisijaisesti ajanhallinnan työkalu.

On myös ollut ihana katsella Kalenterimanian kautta kuinka erilaisia tyylejä ja lähestymistapoja eri ihmisillä tuunaamiseen on. Kalenterimania on tuonut minulle rutkasti uusia ideoita kalenteriaskarteluun ja varsinkin monenmoiset uudet kaupat ovat saaneet lompakkoni keventymään hurjasti, kun mentaliteettini on välillä ollut tasoa kaikki minulle nyt ja heti. Ryhmässä vallitsee myös niin ihanan positiivinen henki, että mukaan juttuihin on päässyt kuin huomaamattaan.

En malta odottaa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan! Nähdään ryhmän puolella ja ihanaa alkanutta viikkoa juuri sinulle!

❤︎ Laura S.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *