Postauksessa näkyvä Aura Monochrome A5 Slim saatu yhteistyössä Ainoa & Auranotebook.

Helou helou helou! Olenkin jo ehtinyt esitellä varsinaisen kalenterikokoonpanoni tälle vuodelle jo *tässä postauksessa* heti tammikuussa. Nyt ajattelin kirjoitella yleisemmin ajatuksia siitä miten on kalenterivuosi startannut ja kalentereiden täyttö sujunut tähän asti. Plus mitä aivan uutta odotan käyttöön otettavaksi…

Rakkaan lepardini kanssa on alkuvuosi lähtenyt sujumaan jouhevasti. Olen jaksanut tuunailla tähän mennessä kaikki aukeamat, mikä on ollu hauska huomata sillä fyysinen kunto on vetänyt paljon lepäilemään sohvalle ja pois työpöydän äärestä istumasta. Selkeästi siis kalenteri on sytyttänyt inspiraatiota, ja tekeminen tuonut iloa, kun sivut eivät silti ammota tyhjinä. Osaan aukeamista olen jaksanut panostaa enemmän esimerkiksi leimaillen ja musteilla leikkien, ja osa sivuista on saanut ylleen simppelimmän asun tarroilla ja teipeillä nopeammin tuunaten.

Monochrome Aurakaan ei ole jäänyt täysin huomiotta, ja sinne on tullut tehtyä erinäisiä to do -listoja ja hahmotelmia muun muassa tehtävistä kodin hankinnoista. Myös kortteja olen ehtinyt pari kertaa nostelemaan, ja niistä kirjoittanut ajatuksia ylös Auraan. Vuodelle 2021 kortit muuten povasivat allekirjoittaneelle esimerkiksi suuria tunteita ja uuden syntyä, saa nähdä miten nämä asiat kalenterihommissa tulevat vielä näkymäänkään!

Jotain aivan uutta on käyttöön kyllä aikalailla takuuvarmasti tulossa, Oot niin ihana -vauvakirja nimittäin. Sain oman ihanan yksilöni Mirpulta lahjaksi, ja säännöllisesti olenkin sen kansia ja sivuja silitellyt tässä täyttämään pääsyä odotellessa. Albumin laatikko on myös ollut oiva käytössä jo nyt – vauvakirjan suojelemisen lisäksi se on saanut toimia aiheeseen löytyneiden tuunaustarvikkeiden omana paikkana. Eivät pääse vauva-aiheiset tarrat seilaamaan missä sattuu, vaan pysyvät siellä missä pitääkin. Saa nähdä kuinka paljon tämän kirjasen täytetyistä sivuista haluan jakaa julkisesti yksityiskohtia, mutta jotain fiilistelyä tulee varmasti hehkutettua ,kun se aika tulee, että tämän saa ottaa käyttöön toden teolla!

-Inka

1 Comment on Kalenterivuosi 2021 – Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *