Maker Mini -vuosikalenteri ja Piste-lukuvuosikalenteri saatu kaupallisessa yhteistyössä Ajastolta. Aura notebook Monochrome A5 Slim saatu kaupallisessa yhteistyössä Ainoalta. Me and my big ideas -tarrakirjat ostettu yhteistyössä Klemmarikellarista.

Tänä maanantaina pääsette katsomaan minun kesälomareissujen askartelukassiin, jossa puolet on kalentereita ja toinen puolikas lankoja. En aina edes ehdi koskea koko kassiin, riippuen lomasta, mutta sen on aina kuitenkin oltava mukana. Sisältö voi vaihdella, mutta pääpiirteittäin melko sama setti aina kasassa: kalenteri, penaalillinen kyniä, washiteippejä ja lemppari tarrat (ainakin boxitarrat). Sen verran on muuttunut ajan saatossa, että washirullat jäävät kotiin ja matkaan tulee vähemmän tilaa vievät washisamplet. Lisäksi käytän mahdollisesti reissussa ostamiani tuliaisia itselleni, vähintäänkin postikortin muodossa.

Olimme ennen juhannusta mökkeilemässä ja kassi oli sielläkin mukana. Alkeellisella mökillä oli kuitenkin niin paljon hommaa saada jo ihan vain ruoka pöytään, että jäi tuunailut tyystin ja tyydyin kuvien ottamiseen. Ainakin maisemat olivat kohdallaan kuvaamiseen Bromarvissa.

Nyt toisella lomareissullamme olen jopa saanut Kalenterimanian Facebook-ryhmän auki, kiitos toimivan internetin ja vähän jopa tuunattuakin. Lapset nukkuu ja mies katsoo jalkapalloa, niin on hyvää aikaa tuunata. Pitkät automatkatkin osaan hyödyntää, ellen sitten nukahda, mikä sekään ei olisi harvinaista. Yleisesti autossa on tullut tehtyä kaikenlaisia diy-juttuja ja ihan aukeamiakin syntynyt. En kuitenkaan ihan joka mutkapätkällä lähde kirjoittamaan, mutta esimerkiksi Pohjanmaalle tuttuja reittejä ajellessa pitkää suoraa, sekin onnistuu.

Tällä reissulla kalenterit ovat päätyneet jo Haminaan, Lappeenrantaan, Saimaan kanavaan, Imatran koskelle, Parikkalan Patsaspuistoon, Punkaharjulle ja Savonlinnaan. Matka jatkuu vielä Kuopioon ja ainakin Seinäjoelle. Ihan varmaksi ei voi vielä sanoa minne tie vie, kun aikaa on. Ainakin kalenterit ovat mukana.

Ryhmässä olen muutaman kuvan muistanut ladata Teemahaaste-ketjuun, jossa aiheena onkin mikäs muu, kuin ”kalenterit reissussa”.

Oikein ihanaa ja aurinkoista kesää kaikille. Matka jatkuu…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *