Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Keväällä posti toi Ajastolta yhteistyössä saadun Planner-muistikirjan värissä Nordic Colours Blossom, jonka hempeä sävy tuo mieleen keväällä kukkivat kirsikkapuut. Muistikirjan saa myös kahdessa muussa Nordic Colours -sarjaan kuuluvassa värissä Sand ja Thunder, joiden esittelypostaukset löydät täältä blogista.

Muistikirja on kooltaan A5 ja siinä on kirjasidotut yksiväriset kannet. Sivut ovat puhtaan valkoiset, harmailla pisteillä. Kansien sekä sivujen sormituntuma on mukavan sileä ja niitä tekee mieli jäädä hipsuttamaan pidemmäksikin aikaa. Ainoa miinus muistikirjassa on, ettei se avaudu kokonaan (lay flat). Onneksi jo lyhyellä käytöllä kannen selkämys antaa sen verran periksi, että muistikirjaa on miellyttävä käyttää.

Olen tehnyt muistikirjaan muutamia aukeamakokeiluja, mutta kunnolliseen käyttöön se ei ole vielä päässyt. Lähinnä olen kokeillut eri asetteluja aukeamille ja testannut miten sivut kestävät kynien sekä musteiden käyttöä. Sivut tuntuvat sormiin ohuelta ja olenkin positiivisesti yllättynyt siitä, miten hyvin ne ovat kestäneet vielä maltilliset kokeiluni. Lauran kokeilujen perusteella uskallan myös sanoa, että sivut kestävät niin kynät, musteet, kun vesiväritkin. Miinuksena voisin sanoa jo Lauran mainitseman washiteippien irroittamisesta repeytyvät sivut. Tässä asiassa suosittelen siis olemaan maltillinen, jos teippejä haluaa käyttää rajausten apuna tai koristelussa.

Tarkoitukseni on jatkaa kokeiluja muistikirjan kanssa vielä lisää ja pistää sivut oikein kunnolla koetukselle. Myöhemmin syksyllä pääsettekin lukemaan muutamia vinkkejä tähän liittyen täältä blogista, joten pysykää kuulolla.

xoxo Nanna

1 Comment on Esittelyssä – Planner-muistikirja (Nordic Colours Blossom)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *