Postauksessa esitelty kalenteri on saatu yhteistyössä Ajastolta.

Sain esiteltäväksi teille vuoden 2022 Color A5 -kalenterin värissä meri. Kalenteri on kaunis hieman murrettu turkoosi ja kannet tuntuvat käteen mukavalta. Tätä kalenteria saa myös värissä persikka, jonka Milja esitteli omassa postauksessaan. Kalenterista löytyy myös pienenmpi A6 -koko samoissa väreissä ja Inka (A6 persikka) ja Carita (A6 meri) esittelivät kyseiset kalenterit.

Sisällöltään tämä kalenteri on yksinkertainen, mutta kaunis. Kalenterin sivujen värit ovat samaa värimaailmaa kannen kanssa. Kalenterissa arkipäivät ovat mustalla ja pyhäpäivät turkoosilla. Tästä kalenterista ei siis löydy sitä punaista silmille hyppäävää pyhäpäivien väriä. Kuukausiaukeamat ovat kivan kokoisilla ruuduilla ja sivulla on myös hieman muistiinpanotilaa. Kalenterin välistä löytyy yksi kirjanmerkkinauha ja takakannesta löytyy kartonkinen tasku sekä kynälenkki. Etu- ja takakanteen on tehty pienet kolot kuminauhalle, jotta se ei tee painaumia pehmeään kanteen. Tätä en ole muissa kalentereissa huomannut aikaisemmin. Koloja ei edes huomaa kuminauhan ollessa paikallaan.

Viikkoaukeamat ovat ulkonäöllisesti tuttuja asettelultaan Ajaston muista kalentereista, mutta väritys on kalenterin värimaailman mukainen. Fontti on mukavan selkeä, mutta ei se joka löytyy useimmista kalentereista. Viikkoaukeamallekin on jätetty pieni muistiinpanotila. Lauantaille ja sunnuntaille on myös omat koko sivun korkuiset sarakkeensa. Tästä kalenterista löytyy tutut kellonajat, mutta ne ovat vain jokaisen sivun vasemmassa reunassa, eikä totutusti jokaisen päivän kohdalla.

Kalenterin lopusta löytyy tuttuun tapaan nimipäivälistat, paljon viivallisia sivuja sekä vuoden 2023 vuosisuunnitelmasivut. Kalenterin sivut ovat jo itsessään aika läpikuultavat ja Milja testasikin postauksessaan erilaisia kyniä tämän kalenterin sivuille.

~ Laura H.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *