Postauksessa näkyvä Dingbats Pro-muistikirja on saatu Vihkokaupalta.

Heippa ja tervetuloa tämän kertaiseen postaukseen matkallani art journalin ihmeelliseen maailmaan! Kuten jo otsikkokin kertoo lähdin liikkeelle tällä kertaa niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin pisteet. Hyvä syy myös päästä käyttämään Zigin Clean Color Dot tusseja, jotka ovat odottaneet kesästä asti vuoroaan.

Lähdin vuoron perään painelemaan kynällä pisteitä sivulle ja kasvattamaan ympyrää. Tämä oli samalla myös kunnollinen ensikosketukseni näihin kyniin, vaikka tiesin heti aloittaessani, että tämä vaihe tulee kestämään pitkään nautin yllättävää kyllä tästä vaiheesta. Laitoin äänikirjan soimaan ja painelin kynillä pisteitä paperille. Varsin terapeuttista puuhaa ja ajankulua ei edes huomannut lopulta, kun pääsin vauhtiin.

Noin 45 minuuttia myöhemmin koko sivu oli saanut suhteellisen tasaisesti pisteitä (onneksi päädyin alun empimisen myötä tekemään vain sivullisen aukeaman sijaan) ja muutaman pienen tahran, kun onnistuin tiputtelemaan tusseja paperille, hups. Nappasin pienen purkin kannen ja viivoittimen, joka toimii myös ympyräsapluunana ja lähdin koristelemaan sivua vielä muutamilla isommilla ympyröillä. Kyninä minulla oli muutamia eri värisiä tusseja Tombowlta ja Marvylta.

Kahteen isompaan ympyrään päädyin kirjoittamaan mustalla kuitukynällä dots dots dots (suom. pisteitä pisteitä pisteitä) peräperään. Lopulta nappasin Tim Holtzin Distress Oxide musteen värissä walnut stain ja leimailin sivun alareunaan ”Dots. All the dots.” (suom. Pisteitä. Kaikki pisteet.) Kuten aikaisemmista töistäni voi nähdä minun on hankala jättää näitä hieman abstrakteja sivuja ilman mitään tekstiä. Jostain syystä ne huutavat aina minulle, että jotain on lisättävä.

Lopputuloksena oli tällainen varsin hauska ympyröiden ja pisteiden täyttämä sivu, jonka kirkkaat värit piristävät huonompaakin päivää. Zigin kyniä haluan uudemmankin kerran päästä hyödyntämään tällä tavalla! Tuttuun tapaan sarjan aikaisemmat osat pääset lukemaan täältä. Ihanaa ja aurinkoista päivää sulle!

– Laura S.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *