Tämä postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Vihkokaupan kanssa.

Heipä hei! Tässä postauksessa pääsen esittelemään teille tämän kerta kaikkiaan upean Dingbats Pro muistikirjan. Avasin saamani paketin Kalenterimanian Facebook-ryhmän puolella livessä, jonka pääset kurkkaamaan halutessasi täältä. Saamani muistikirja on koossa B5 (17,6 x 25 cm) ja on blankoilla sivuilla. Saatavilla on myös pisteelliset ja viivalliset sivut, jonka lisäksi muistikirjan tekstiilipintaista kantta on saatavilla sekä tässä ihanassa kaktuskuosissa että suloisena mehiläisversiona. Ja mikä tärkeintä, se on valmistettu uusiutuvista materiaaleista ja on 100 % kierrätettävissä.

Muistikirjan sivut ovat kauniin mattavalkoiset ja ovat 160 gsm paksua hapotonta paperia, joka sopii mainiosti niin vesivärien käyttöön kuin eri välineillä tapahtuvalle kirjoittamiselle. Sivut tulevat näin ollen varmasti kestämään hieman raisumpaakin otetta, joskin nopean kynätestin perusteella ainakin alkoholipohjaiset Tombown sivellintussit ja permanenttikynät tulevat tästäkin paperista hieman läpi. En kuitenkaan usko, että tämä tulee suuremmin omaa käyttöäni häiritsemään.

Muistikirjassa on kuminauhasuljenta, kaksi ihanasti väreihin sopivaa kirjanmerkkinauhaa (musta ja kulta) sekä kynänpidike. Takakannesta löytyy myös tasku, johon saa kätevästi talletettua mukana kuljetettavaksi vaikka tarroja tai papereita. Kaikinpuolin tämä muistikirja hivelee esteettistä silmääni ja voisin vain tuijottaa sitä loputtomiin.

Mihin aion sitten ottaa Dingbats Pron käyttööni? Ja vastauksena on minulle ihan uusi juttu, nimittäin Art Journal eli taidepäiväkirja! Tähän mennessä olen vain kaiholla katsonut kun ryhmässä muut ovat tehneet toinen toistaan upeampia teoksia omiin taidepäiväkirjoihinsa. Nyt on siis korkea aika tarttua tuumasta toimeen ja startata tämä projekti käyntiin. Samaan aikaan olen asiasta todella innoissani, mutta myös aavistuksen kauhuissani, koska se pieni ”en kuitenkaan osaa” -ääni yrittää aina välillä nostaa päätään. Toisaalta olen päässyt etukäteen jo pohtimaan ja ideoimaan, ja sen myötä sormeni syyhyävät päästä katsomaan saanko visioni siirrettyä päästä paperille.

Tätä esittelyä varten halusin myös ehdottomasti päästä testaamaan, miten sivut reagoivat käytössä. Läträsin aika reippaasti pohjalle vettä ja vesivärejä, eikä sivut päässeet edes pahemmin kupristumaan. Suihkuttelin myös enemmän ja vähemmän Distressin kahta erilaista spray väriä, jonka lisäksi muutamat akryylivärit ja gesso pääsivät ensimmäiselle aukeamalle kokeiluun (note to self: muista sulkea ovi ensi kerralla, jotta ei tarvitse kantaa kissaa suihkun puolelle!). Yksikään tähän mennessä käyttämistäni väreistä ei vielä toistaiseksi ole kuultanut edes läpi! Ensi kerralla pääsemme testaamaan hieman esittelykuvissa vilahtaneita kultavärejä ja glitteriä!

Mutta sen pidemmittä puheitta, suuret kiitokset Vihkokaupalle tästä ihanasta muistikirjasta! Tämän postauksen myötä starttaa kerta kuukauteen blogipostaukset aiheeseen liittyen, jonka lisäksi Facebook-ryhmän puolella aion liveillä niin ikään kerta kuukauteen. Joten pysy ihmeessä kuulolla ja ensi kertaan!

– Laura

16 Comments on Esittelyssä – Dingbats Pro

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *