Kalenteri saatu yhteistyössä Ajastolta.

Ajasto muisti ylläpitoa 2023-vuoden kalentereilla ja minulle valikoitui Color A6 koossa väriltään persikka. Tämä pikkukaveri on söpö kuin mikä. Nauha, kuminauha, kannen painatus, ja kynälenkki ovat kantta tummemman oranssin väriset. Kalenterin sisällä teksti on pääosin mustaa, mutta esimerkiksi etusivun otsikointi, kuukausiaukeama sekä pyhäpäivät ovat petrolin sävyiset. Oikein kiva värikokonaisuus.

Takana on perinteisesti nimipäivät, liputuspäivät, vuoden 2024 vuosinäkymä ja paljolti tilaa muistiinpanoille. Hauskana lisänä näinkin pieneen kalenteriin oli saatu lisättyä takakannen sisälle säilytystasku. Esittelyvideo löytyy Kalenterimanian Facebook-ryhmästä, täältä. Kynätestin tulokset olivat positiivinen yllätys (näkyy videolla). Vain permanentti tuli oikeasti läpi sivuista, mutta en odottanutkaan muuta sen kynän kodalla.

Tuunailuissa käytin rohkeasti Stabilon pastellisävyisiä huomiotusseja ja tein toukokuusta sateenkaari-teemaisen. Kirjoittamisessa käytin saman sävyisiä Pilot frixion -kyniä, jotka ovat pois pyyhittäviä. Uskon, että pidän tämän suht yksinkertaisena tuunailun puolesta, mutta eihän sitä tiedä. Tyylini on ollut runsas, mutta Coloria tuunatessa tykästyin simppeliin lähestymistapaan.

Tämän kanssa odotellaan vuotta 2023 alkavaksi, ”hän” on täydellisen kokoinen laukkukalenteriksi.
Kiitos jälleen kerran Ajastolle yhteistyöstä.

-Tia

3 Comments on Esittelyssä – Color A6 Persikka (Ajasto)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *