Heippishoi! Paukautettiin ylläpitotiimin eli Kalenterimafian kanssa uusi haaste käyntiin viime viikolla. Kouluajoilta tutut ystäväkirjahaasteet, mutta Kalenterimaniaan liittyen!
Muiden mafialaisten ystäväkirjasivut löydät täältä.

Nimi, ikä, paikkakunta

Emmi, 37, Turku

Mottoni

”Kahvikuppi on liian pieni jos ei itse mahdu siihen.”

Ensimmäinen kalenterini

Varmaan joku Koululainen- tai Suosikki-lehden kalenteri 90-luvun keskivaiheilta. Tykkäsin tosi paljon aikoinaan myös Demin kalentereista!

Unelmieni kalenteri

Valkoisesta Tomoe River-paperista tehty A6-koon nidottu kirja, jossa on paljon tilaa omille muistiinpanoille, träckereille ja muistoille, mutta ei mitään ”ylimääräistä”! AuraEstelle x AnniePlansin catch-all-planneri tulee TODELLA liki!

Kolme tarviketta, joita ilman en tule toimeen

Korostustussit, (esim. Zebra Mildlinerit) tarvitsen ehdottomasti näitä otsikointiin ja, noh, korostukseen! Washiteipit – voin olla ilman tarroja ja koristeita muuten, mutta washia on oltava! Viivottimen tarvitsen ehdottomasti koska en osaa piirtää suoria viivoja sitten millään ja tykkään piirtää laatikoita ja reunuksia mun kalenteriin ja muihin tuunailukirjoihin.

Vaaka- vai pystypäivät?

Vaaka! Oon koittanut paljon tulla toimeen pystysarakkeiden kanssa, mutta kun päivissä ei ole 294:ää asiaa muistettava, niiden kanssa jää kalenteri mun käsissä jotenkin tyhjän ja sotkuisen näköiseksi omasta mielestä!

Keräilen salaa

Tarra- ja muista tuunailuroinalähetyksistä tulleita muovipusseja, pahvilaatikoita ja muita postitustarvikkeita. (”Ei voi tietää koska näitä voi tarvita!”)

Kauanko olen ollut Kalenterimaniassa?

Hävyttömän vähän aikaa. Tapasin Laura S. ja Katjan Kässäfestareilla Helsingissä 2022 toukokuussa, sain kutsun ryhmään, sitten päädyin myöhemmin samana vuonna vielä Kalenterimafiaan, olin sen verran aktiivinen ja osoitin ilmeisesti ”mafiallista henkeä”!

Olenko ollut Kalenterimanian miitissä tai haluanko joskus osallistua?

Olin Turun miitissä 2022, jossa tapasin Miran ja Terhin! Miitti järjestettiin Turun Hansakorttelin Suomalaisessa Kirjakaupassa ja olin AIVAN into piukeana paikalla. Päädyin ilmottautumaan hieman jälkijunassa ja päädyin varasijalle, josta sain sitten paikan miittiin! Olin aivan pähkinöinä. Toivottavasti pääsen pian taas miittailemaan. Oon suunnitellut järjestäväni ainakin Turun seudulla miittiä jossain vaiheessa.

Paras muistoni Kalenterimaniaan liittyen?

Tuo yllämainittu miitti oli kyllä yksi niistä. Lisäksi uusien ystävien saaminen on ollut yksi hienoimpia juttuja.

Tunnustan tässä ja nyt, että olen aina halunnut

Kalenteriharrastuksen alettua? Tehdä omia tarroja! Olen puolivälissä matkaa, kun sain nyt iPadin ja siihen kynän sekä Procreate-ohjelman, jolla voin tehdä omia taideteoksia. Nyt puuttuu vaan se leikkuri (Silhouette)!

Terveiset

Muista, että tätä harrastusta tehdään omaksi iloksi, sun ehdoilla ja sun tarpeisiin! Jos siitä ei saa mielihyvää, tai vertailet liikaa itseäsi muihin ja harrastus tuottaa päänvaivaa, on OK ottaa hetki chillimmin ja tehdä sitten kun maku tekemiseen taas löytyy!

Jaa niin terkut? Kaikille ihanille ryhmäläisille tietysti! Te inspiroitte ja tuotte iloa mun elämään ihan joka päivä! Mahtavaa kesänjatkoa!

– Emmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *