Feel Good saatu yhteistyössä Ajastolta.

Siinä missä monella vuoden alku on aika uudistua, minulla se on ollut aina syksy. En tiedä johtuuko se koulujen alkamisesta tai siitä, että vuodenajan vaihtumisen konkreettisesti kesästä syksyyn voi tuntea ilmoista. Siinä missä haluaisin sanoa asioista, että hei tällainen minä olen, on pakko todeta, että itsepäisyyttäni pystyn muuttamaan minkä tahansa asian rutiiniksi, jos sitä vaan tarpeeksi haluan.

Työjuttujen ollessa todella epävakaalla pohjalla ja keskellä muutosta tätä kirjoittaessani, keskitynkin siis täysin vapaa-aikaani.

Aloitin viime syksynä kuntonyrkkeilyn ja voinkin ihan vaatimattomasti sanoa, että se muutti koko minun elämän. Vaikka se loukkaantumisen johdosta jäi syrjään keväällä, haluan ehdottomasti jatkaa sitä syyskuusta. Kesän aikana asioilla, kuten esimerkiksi siivoaminen, on muutenkin tapana hieman lipsua, sillä vietän niin paljon aikaa ulkona ja reissuilla.

Halusin kirjata tavoitteita konkreettisesti ylös syyskuulle. Näin toivottavasti saan asiat rullaamaan haluamallani tavalla eteenpäin. Otin käyttöön myös värikoodauksen kaikille harrastuksille ja siivoamiselle. Ajattelin, että näin pystyisin paremmin hahmottamaan kuukauden tavoitteita.

Rajasin sunnuntaita lukuunottamatta päivien alareunat näitä uusia rutiineja varten. Sunnuntain halusin pitää lepopäivänä, jonka voin viettää miten haluan. Ulkoilu on myös asia, mitä minun ei suorilta tarvitse laittaa ylös, koska olen luontaisesti ihminen joka tykkää liikkua luonnossa. Saa nähdä oppisinko käyttämään noita trackereitäkin.

Koska harrastuksena nyrkkeily on kallista, täytyy minun budjetoida syksyä ankaralla kädellä. Onneksi Feel Goodista löytyy sitä varten hyvät taulukot.

Miltä sinun syksyn suunnitelmat näyttää? Nähdään ryhmässä.

Katja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *