Muistikirja saatu kaupallisessa yhteistyössä Ainoan kanssa.

Aura-perhe sai muutamia kuukausia sitten ihania uutuuksia, joita on ihasteltu Kalenterimaniassa hartaasti. Tänään esittelyvuorossa on uusi kapeampi muistikirja, Monochrome slim!

Muistikirja on A5 kokoinen ja kätkee sisäänsä kauniin mustavalkoisen maailman. Pistesivuilla liukuu kaunis liukuvärjäys, ja jokainen aukeama on erilainen. Pistegridi on 4mm ja pisteissä on myös liukuva väri. Sivuja muistikirjassa on 144 ja sivut on haaleasti numeroitu.

Kannet ovat soft- touch laminoidut. Se lisäksi, että Aura tarjoaa silmänruokaa, kansien materiaali houkuttelee hipsuttelemaan kansia tuon tuosta. En myönnä mitään, mutta olen useamman kerran saanut itseni kiinni kansien silittelystä!

Muistikirjassa on kaksi mustaa nauhaa, joilla saa merkattua missä kohdassa on menossa. Sivut ovat ylellisen paksut, 150g päällystämätöntä paperia. Näille sivuille voi huoletta kirjoitella ja käyttää erilaisia tekniikoita.

Kaiken kaikkiaan monochrome on yhtäaikaa voimakas ja samaan aikaan täydellisen rauhallinen millaiseen työskentelyyn vain. Jokainen yksityiskohta täydentää vahvaa kokonaisuutta ja on harkkaan tarkittu.

-Laura

5 Comments on Esittelyssä – Aura notebook – Monochrome slim A5

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *