Tänään alkaneessa torstain haastepostaussarjassa pääsette tutustumaan ylläpidon ”missä tuunaan” ratkaisuihin. Onko se kokonainen huone pyhitettynä askartelulle vai pieni nurkka yhdistettynä muuhun asuintilaan? Seuraavien viikkojen aikana pääsette ottamaan siitä selvää.

Työtilani on jo vuosia sijainnut makuuhuoneemme yhteydessä ja olen todennut sen itselleni toimivaksi. Tuunauspöytänä toimii Ikea Micke -työpöytä, joka on samanaikaisesti myös tietokoneen käytössä. Onneksi läppäri on pieni ja käyttämättömänä mahtuu asustamaan toisessa pöydän laatikoista.

Pöydän työskentelytila ei päätä huimaa ja välillä saan harmaita hiuksia siitä, etten mahdu levittämään kaikkia haluamaani pöydälle. Välillä tarrakansiot valtaavat myös sängyn, kirjahyllyn ja lattian oikein kunnolla innostuessani. Kummasti tilaa kuitenkin riittää asioiden hukkaamiseen, jossa tunnun olevani oikea mestari. Tilaa vieviä tarrakasoja ilmestyy pitkin pöytää, enkä aina edes tiedä mitä ne ovat syöneet.

Pöydältä tilaa vie myös pari säilytystarkaisua palalipas ja kori, jossa tussit ja muutamat tarrat asustavat. Kuvassa näkyvä kynäpurkki on löytö Lontoon Disney Storesta ja minulle hyvin tärkeä muisto.

Ilman Råskog -tarjoiluvaunua tila makuuhuoneen nurkassa ei todellakaan riittäisi kaikkien tuunaustarvikkeiden säilyttämiseen. Kansioihin lajittelemattomia tarrakasoja löytyy jatkuvasti kirjahyllystä, kun allekirjoittanut on laiska organisoimaan niitä. Todellisuudessa 99 % ajasta työpöytä näyttää hyvin kaoottiselta ja saan raivata itselleni tilaa asioita paikasta A paikkaan B siirtämällä.

xoxo Janita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *