Olin ajatellut etsiä jotakin kivaa muistikirjaa elämänmuutosprojektini seuraamiseen ja kerran ihan epähuomiossa päädyin katsomaan nettikaupassa Happy Planner Half Sheet Notebookia, jonka kannessa oli iloisia sitruunoita; se oli siinä! Happy Plannerin systeemi oli minulle vieras, mutta sen tiesin, että kiekkoihin voi lisätä sivuja.

Tutkiskelin asiaa ja minulle selvisi, että näitä Half Sheet -muistikirjoja oli joitakin erilaisia ja erilaisilla sisuksilla. Tässä Squeeze the Day -muistikirjassa oli pistesivut eli mahdollisuus tehdä itseni näköinen träkkeri seurantoja varten.

Muistikirjan korkea ja kapea muoto viehätti minua, joten korostin sitä vielä entisestään kerrostamalla washiteippiä reunoille. Vasemmalla on ruudut päiville ja oikealle puolelle kirjoitan pieniä hyviä asioita arjestani.

Half Sheettiin on saatavissa lisäsivupaketteja. Minulla on jo Meal Plan -sivut talvella alkavaa ruoka-asioiden muutosta varten ja noihin muihin kirjoitan tavoitteita ja listoja. Etukäteen arastelin vähän kiekkoja, mutta ne ovat todella helppokäyttöiset ja sivujen lisääminen, poistaminen ja siirtäminen sujuu nopeasti ja näppärästi.

Elämänmuutosseurannan täyttäminen on ollut todella kivaa, kun on näin viehättävä kirjanen sitä varten, ja seuranta motivoi muutokseen.

-Soili

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *